Sport

„Diavolii roșii”, în Liga Campionilor

Manchester United și-a asigurat, finalmente, prezența în Liga Campionilor pentru următorul sezon. În penultimul său meci din ediția actuală a campionatului Angliei, „diavolii roșii" au învins-o pe Chelsea Londra cu 4-1, acasă, pe Old Trafford. Casemiro și Anthony Martial au înscris câte un gol în prima repriză, și, în mare parte, au tranșat soarta celor 3 puncte puse în joc.

facebook.com/manchesterunited/photos
Sursa: facebook.com/manchesterunited/photos

După pauză, Bruno Fernandes a obținut un penalty, pe care tot el l-a transformat. Mai târziu, Marcus Rashford a marcat și el. A fost al 30-lea gol al atacantului englez în acest sezon. Ultimul jucător al lui Manchester United care reușea acest lucru a fost olandezul Robin van Persie, acum 10 ani.

Portughezul Joao Felix a înscris golul de onoare al lui Chelsea, pe final de meci.

„Mereu am așteptări mari. Cred că locul acestui club este în Liga Campionilor, așa că trebuia să fim printre primele 4 echipe ale campionatului. Totuși, această ligă este foarte tare și sunt multe echipe care luptă pentru a intra în „Top 4”, a declarat antrenorul lui Manchester United, Erik ten Hag.

Manchester United s-a alăturat cluburilor Manchester City, Arsenal Londra și Newcastle United, care vor evolua în Liga Campionilor din partea Angliei. FC Liverpool va juca în Liga Europei, unde va fi prezentă și FC Brighton & Hove Albion.

Dmitri Ciolacu

Dmitri Ciolacu

Autor

Promo

Citește mai mult