Social

Șoferul microbuzului, accidentat ieri între localitățile Mălăiești și Fedoreuca, raionul Orhei, a decedat, iar șapte pasageri traumatizați rămân în spital

Șapte pasageri care au avut de suferit în urma tragicului accident de ieri, produs în raionul Orhei, soldat cu trei morți, rămân în continuare internați în spital. Vicedirectorul instituției medicale, Pavel Cristalov, susține că pacienții au suferit mai multe traumatisme și au fost supuși mai multor intervenții chirurgicale, iar în prezent, aceștia se află în secția de traumatologie.

IGP
Sursa: IGP

Pavel Cristalov, vicedirector al Spitalului raional Orhei, spune că toți pasagerii au suferit intervenții chirurgicale. Starea pacienților la momentul actual rămâne grav medie, dar stabilă. Din cei patru care au fost la supraveghere, astăzi trei s-au internat în secția de traumatologie, iar un pacient s-a externat cu recomandări.

„Pe parcursul nopții nu au fost supuși nici unul la intervenții chirurgicale pentru că toate intervențiile chirurgicale la acei pacienți care s-au internat inițial în secția de traumatologie au fost deja făcute în prima jumătate de oră.”

Potrivit vicedirectorului spitalului, în total la spital au fost aduși 13 pacienți, starea lor fiind gravă și au suferit mai multe intervenții chirurgicale.

În ciuda eforturilor depuse de medici, șoferul microbuzului, în vârstă de 58 de ani, a decedat.

Amintim că tragicul accident s-a produs ieri între localitățile Mălăiești și Fedoreuca din raionul Orhei. Potrivit oamenilor legii, șoferul unui automobil, în vârstă de 27 de ani, a ieșit, în circumstanțe necunoscute, pe contrasens și s-a izbit frontal de microbuzul care circula regulamentar.

În mașină, pe bancheta din spate, se mai afla o femeie de 54 de ani. În urma accidentului, șoferul automobilului și pasagera au decedat pe loc. În acest caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Promo

Citește mai mult