Sport

Pregătiri pentru finala Cupei Moldovei! Stadionul din Hâncești, ultimele retușuri înaintea marelui eveniment fotbalistic

Stadionul este cel mai mic dintre toate cele pe care s-au jucat până acum finalele Cupei Moldovei. Arena are o capacitate de 1200 de locuri. Spectacolul în teren va fi asigurat de cele două finaliste, CSF Bălți și Sheriff Tiraspol.

Spectacoloul în teren va fi asigurat de cele două finaliste, CSF Bălți și Sheriff Tiraspol. Hânceștiul, orașul în care se va disputa cel mai important meci de fotbal al sezonului de primăvară, finala Cupei Moldovei, se pregătește asiduu de eveniment. Se fac ultimele retușuri pentru marea partidă.

"Experiența de anul trecut, când s-a luat decizia de a juca finala Cupei la Nisporeni, un eveniment de anvergură, a fost de bun augur. Respectiv, Comitetul Executiv al FMF a luat decizia pentru a disputa finala din acest an la Hâncești pentru popularizarea fotbalului. S-au făcut lucrări de mentenanță a gazonului natural. Au fost schimbate scaunele pentru confortul spectatorilor.", a declarat Igor Soltanici, inspector al bazelor sportive FMF

Cu o zi înaintea finalei, dar și duminică până la meci, trofeul va fi amplasat în centrul Hânceștiului, iar toți doritorii îl vor putea admira și face poze alături de el.

Orașul Hâncești este al treia localitate de provincie ce va găzdui finala Cupei Moldovei. Anul trecut, evenimentul a avut loc la Nisporeni, iar în 2012 - la Orhei. Celelalte 29 de finale ale Cupei Moldovei s-au disputat la Chișinău.

Biletele pentru marea finală pot fi procurate online și costă între 100 și 200 de lei.

Radu Galbur

Radu Galbur

Autor

Promo

Citește mai mult