Social

Noi detalii despre tragicul accident de la Orhei. Pasagerii ajunși la spital au fost supuși mai multor intervenții chirurgicale

Noi amănunte în cazul tragicului accident de la Orhei. Șapte pasageri, răniți în urma impactului, rămân în continuare sub supravegherea medicilor. Vicedirectorul spitalului raional Orhei, Pavel Cristalov, susține că pacienții au suferit diverse traumatisme și au fost supuși mai multor intervenții chirurgicale. În prezent, aceștia sunt internați în secția de traumatologie.

IGP
Sursa: IGP

„Starea pacienților la momentul actual, oricum rămâne grav medie, dar stabilă. Dintre cei patru care au fost la supraveghere, astăzi trei s-au internat în secția de traumatologie un pacient s-a externat cu recomandări”

Toți pasagerii au suferit intervenții chirurgicale.

„Pe parcursul nopții nu au fost supuși nici unul la intervenții chirurgicale pentru că toate intervențiile chirurgicale la acei pacienți care s-au internat inițial în secția de traumatologie au fost deja supus intervenției în prima jumătate de oră”

Potrivit vicedirectorului spitalului, în total la spital au fost aduși 13 pacienți, starea lor fiind gravă și au suferit mai multe intervenții chirurgicale. În ciuda eforturilor depuse de medici, șoferul microbuzului de 58 de ani a decedat.

Amintim că accidentul cumplitul s-a produs ieri între localitățile Mălăiești și Fedoreuca din raionul Orhei. Potrivit oamenilor legii, șoferul unui automobilul de 27 de ani, a ieșit, în circumstanțe necunoscute, pe contrasens și s-a izbit frontal de microbuzul care circula regulamentar.

În mașină, se mai afla și o femeie de 54 de ani, pe bancheta din spate. În urma accidentului șoferul automobilului și pasagera au decedat pe loc. Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor

Citește mai mult