Electorala

Încă un candidat la Primăria capitalei. Cine va intra în competiția electorală din partea CUB

Președintele organizației de tineret CUB Junior, Ion Bulgac, este candidatul Coaliției pentru Unitate și Bunăstare la funcția de primar al municipiului Chișinău la alegerile din toamnă. Decizia a fost anunțată după ședința de astăzi a Consiliului Național Politic al formațiunii, care s-a desfășurat cu ușile închise.

În cadrul unui briefing de presă, președintele CUB, Igor Munteanu, a declarat că partidul pe care îl conduce este deschis tinerilor cu viziune și curaj, iar împreună vor fi găsite cele mai bune soluții pentru a întări calitatea viitoarelor guvernări.

„Prin alegerile din toamnă ne vom exprima solidari pentru o administrație locală eficientă, proeuropeană deschisă la cetățean și, în același timp, o mare opțiune de a construi o economie liberă și neîncorsetată de controale. Soluția noastră și candidatul pe care îl sprijinim este domnul Ion Bulgac, pe care îl felicităm”, a declarat președintele CUB.

„Sunt conștient că ne așteaptă o campanie electorală foarte complicată și asta pentru că îi voi avea în calitate de contracandidați pe reprezentanții unei nomenclaturi obosite care trebuie să fie desființată. Noi suntem cei care privim cu încredere spre viitor, iar viitorul Republicii Moldova înseamnă România, Uniunea Europeană și NATO, înseamnă bunăstare, dezvoltare, progres și unitate”, a declarat la rândul său Ion Bulgac.

Până acum și-au mai anunțat intenția de a candida actualul primar al capitalei Ion Ceban, din partea partidului pe care îl conduce Mișcarea Alternativă Națională, precum și Lilian Carp de la PAS. Alegerile locale urmează să aibă loc în toamnă. Data desfășurării scrutinului încă nu a fost stabilită.

Citește mai mult