Economic

Mai multe companii autohtone vor participa la cea de-a V-a ediție a Expoziției „Republica Moldova prezintă la Iași”

Mai multe companii autohtone, producătoare de mărfuri și prestatoare de servicii, vor participa la cea de-a V-a ediție a Expoziției „Republica Moldova prezintă la Iași”, care va fi organizată în perioada 10-12 noiembrie. Anunțul a fost făcut de președintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Sergiu Harea.

„Republica Moldova prezintă la Iași' a fost prima ieșire a companiilor autohtone. În 2017 am fost la Iași cu un stand comun a companiilor din Republica Moldova. Pe parcursul anilor acest eveniment a devenit unul de amploare. Nu mai puțin de 70 de companii anual participau la acest eveniment. Suprafața expozițională la Iași va fi de 700 de metri pătrați, zona expozițională - 450 de metri pătrați. Vor participa companii din toate domeniile economiei naționale care produc bunuri și servicii”, a declarat Sergiu Harea.

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a precizat că prima ediție a evenimentului expozițional a fost organizată în anul 2017 la Iași, apoi la Brașov, Ploiești, Baia Mare, Cluj-Napoca, la care au participat peste 600 de companii moldovenești din diverse sectoare.

Carolina Străjescu

Carolina Străjescu

Autor

Citește mai mult