Sport

Fotbalistul moldovean Artur Crăciun a marcat din nou pentru echipa sa de club

Internaționalul moldovean Artur Crăciun a marcat al doilea său gol în prima divizie poloneză de fotbal. Fundașul echipei Puszcza Niepołomice a deschis scorul în minutul 20 al meciului de pe teren propriu cu Slask Wroclaw. Crăciun a înscris din penalty.

Echipa la care este legitimat fotbalistul moldovean a rămas în avantaj până în minutul 80, când Slask a egalat. Finalul de meci a fost dezastruos pentru gazde: Slask, formația-fanion a provinciei Silezia, a mai înscris de două ori - din penalty-uri transformate de spaniolul Eric Expozito - și a obținut victoria cu scorul de 3:1.

Artur Crăciun a jucat pe toată durata meciului, ca de obicei în aceste prime 8 etape, iar echipa sa de club a suferit a doua înfrângere consecutivă în campionat.

La Puszcza Niepolomice, nou-promovată în Ekstraklasa, fundașul echipei naționale a Repbulicii Moldova s-a transferat în vara abia trecută, iar de atunci a jucat titular în toate partidele din campionat și a marcat de două ori. Și primul său gol a fost marcat de asemeni, dintr-o lovitură de pedeapsă de la 11 metri, în precedentul meci de pe teren propriu, cu LKS Lodz.

Radu Galbur

Radu Galbur

Autor

Citește mai mult