Sport

Zimbru Chișinău, a patra victorie consecutivă în Superliga

Zimbru Chișinău a obținut a patra victorie consecutivă în Superliga moldovenească de fotbal. "Galben-verzii" au învins de această dată vicecampioana Petrocub Hâncești chiar pe terenul acesteia.

FC Petrocub
Sursa: FC Petrocub

Oaspeții s-au impus cu scorul de 2-0, marcând ambele goluri spre finalul partidei. Vlad Raileanu a marcat în minutul 78, iar capoverdianul Joao Paulino a dublat avantajul echipei sale peste 10 minute. Fotbalistul din Capul Verde a înscris chiar la debutul său pentru formația din capitală.

"Nu iubesc cifrele, nu iubesc să calculez, dar e o victorie muncită cu o echipă foarte bine organizată. Însă nici noi nu am fost mai slabi. Sunt de părerea că, totuși, am meritat mai mult victoria.", a declarat Lilian Popescu, antrenor Zimbru

*"Ca și orice înfrângere - nu e plăcută. Indiferent cu ce echipă joci. Câștigă acela care greșește mai puțin. În cazul acesta, noi am oferit adversarului mai multe ocazii de a înscrie.", a menționat Andrei Martin, antrenor Petrocub * În alte meciuri ale etapei a cincea, Milsami Orhei a învins în deplasare pe Daica-Buiucani Chișinău cu scorul de 2-1, iar Sheriff Tiraspol a surclasat acasă pe nou-promovată FC Florești cu 5:1.

Sheriff, Milsami și Zimbru sunt pe primele 3 locuri în clasament, fiecare cu câte 12 puncte acumulate în primele cinci etape.

Radu Galbur

Radu Galbur

Autor

Citește mai mult