Sport

Meci mare, decis de un penalty

FCSB a câștigat la limită partida din deplasare, de la Ovidiu, cu deținătoarea titlului de campioană a României, Farul Constanța, în cadrul etapei a 9-a a Superligii românești, scor 1:0.

facebook.com/FCSBOfficial
Sursa: facebook.com/FCSBOfficial

Singurul gol a fost marcat de Darius Olaru, dintr-un penalty făcut pomană oaspeților de către arbitrul Sebastian Colțescu în minutul 55, pentru o simulare crasă a lui Adrian Șut la o dispută pentru balon cu dobrogeanul Tudor Băluță.

Antrenorul Farului, Gheorghe Hagi, a tunat și fulgerat pe marginea terenului, dar la conferința de presă de după meci nu a mai vrut să riște și o suspendareși a fost mai domol.

"Din punctul meu de vedere, e inexplicabil ce s-a întâmplat și cum s-a luat decizia, dar asta e." a spus Hagi.

După această victorie, FCSB este lider autoritar al clasamentului, cu 21 de puncte acumulate, 4 perste CS Universitatea Craiova, care a jucat cu un meci mai mult.

Într-o altă partidă a etapei a 9-a, cea dintre FC Voluntari și FC Hermannstadt Sibiu, fostul internațional moldovean Igor Armaș a dat o pasă decisivă la primul gol, înscris de Runar Sigurjonsson.

Ulterior, sibienii și-au revenit și au marcat prin Dragoș Iancu și Daniel Paraschiv. Probeleme au continuat pentru FC Voluntari, când în minutul 76, Patricio Matricardi a primit al doilea cartonaș galben pentru un fault și a fost eliminat. Peste alte 6 minute și Igor Armaș a fost trimis la cabine. Fundașul moldovean, căpitanul echipei, a primit direct cartonașul roșu pentru fault. FC Hermannstadt a profitat de superioritatea numerică și a mai înscris o dată, prin Petrișor Petrescu. Sibienii au urcat pe locul 7 în clasament, iar FC Voluntari este pe treapta a 10-a.

Dmitri Ciolacu

Dmitri Ciolacu

Autor

Citește mai mult