Sport

Formația Spartanii Sportul Selemet a obținut primul său punct în Superliga moldovenească de fotbal

Nou-promovata, Spartanii Sportul a remizat în deplasare cu CSF Bălți în ultimul meci al etapei a cincea.

Spartanii Selemet
Sursa: Spartanii Selemet

Partida s-a terminat cu scorul de 1:1, ambele goluri fiind marcate în repriza secundă. Gazdele au deschis scorul în minutul 50 prin ucraineanul Serhii Molociko. "Spartanii" au dat lovitura pe final. Pavel Nazari a egalat în minutul 86.

"Nu pot să zic că am meritat victoria sau, cel puțin, remiza. Un lucru e sigur: că pentru noi acest rezultat de egalitate este unul foarte bun. În acest meci am jucat mult mai bine în apărare. În comparație cu partidele precedente, nu am mai permis adversarilor să-și creeze atât de multe ocazii.", a menționat Vlad Goian, antrenor Spartanii Sportul Selemet

"La scorul de 1-0 trebuia să mai marcăm, dar… nu înscriem în poarta goală! Trebuia să jucăm rapid, să nu le dăm nici o șansă. Dar noi le-am permis acest lucru și ei au profitat.", a declarat Veaceslav Rusnac, antrenor CSF Bălți

O zi mai devreme s-au disputat celelalte trei meciuri ale etapei. Zimbru Chișinău a învins vicecampioana Petrocub chiar la Hâncești cu scorul de 2-0, Sheriff Tiraspol a surclasat acasă pe FC Florești cu 5-1, iar Milsami Orhei a dispus de Dacia Buiucani la Chișinău cu 2-1.

După cinci etape, Sheriff, Milsami și Zimbru împart primele 3 locuri în clasament, fiecare cu câte 12 puncte acumulate. Petrocub Hâncești e pe locul al patrulea cu 9 puncte, fiind urmată de CSF Bălți, FC Florești și Dacia-Buiucani Chișinău. Spartanii Sportul Selemet este "lanternă roșie", cu un punct la activ.

În următoarea etapă este programat "El Clasico de Moldova", derbyul Zimbru - Sheriff. Partida se va disputa pe 24 septembrie la Chișinău.

Radu Galbur

Radu Galbur

Autor

Citește mai mult