Politic

Europarlamentar Corina Crețu: „Voi face tot ce îmi stă în putință pentru ca Republica Moldova să devină parte a UE”

„Voi face tot ce îmi stă în putință pentru ca Republica Moldova să devină parte a Uniunii Europene”. Declarația îi aparține europarlamentarului Corina Crețu. Oficialul a scris pe pagina sa de facebook că va efectua o vizită în țara noastră pentru a discuta despre parcursul european a Republicii Moldova.

Mediafax
Sursa: Mediafax

Corina Crețu a precizat că se va întâlni și cu prim-ministrul Dorin Recean, cu președintele Parlamentului, Igor Grosu, cu ambasadori, rectori de universități și studenți. Europarlamentarul a adăugat că Republica Moldova este o țară importantă atât pentru Uniunea Europeană, cât și pentru România, contribuind la menținerea stabilității în regiune și fiind un suport important pentru Ucraina.

„Voi avea bucuria și onoarea să discut despre parcursul european al Republicii Moldova cu Prim-Ministrul - dl Dorin Recean, Președintele Parlamentului - dl Igor Grosu, Președinta Congresului Autorităților Locale - dna Tatiana Badan, Excelențele Sale, domnii Ambasadori: Janis Mazeiks (Șeful Reprezentanței Uniunii Europene în Republica Moldova), Cristian Leon Țurcanu (ambasadorul României la Chișinău), Rectorul Universitatii de Stat - dl Igor Șarov, Rectorul Academiei de Studii Economice - dl Alexandru Stratan, cadre didactice și studenți.”

Citește mai mult