Sport

Carp, înger și demon la UTA

Fotbalistul moldovean Cătălin Carp a fost înger și demon la UTA Arad. Acesta înscris pentru formația antrenată de Mircea Rednic în meciul din cadrul etapei a 10-a a Superligii românești de fotbal, iar în minutul 82 a fost eliminat. Arădenii au remizat, scor 2:2 în deplasare în compania formației FC Botoșani.

Moldovenii au deschis scorul din penalty în minutul 30 prin Eduard Florescu. UTA a egalat imediat după pauză, prin Carp, fotbalist introdus în teren în minutul 46.

Egalitatea nu a durat mult pentru că Miroslav Ilicic a înscris în minutul 52. În minutul 82, arădenii au rămas în inferioritate numerică după eliminarea lui Carp, care a făcut un gest nesportiv. UTA nu a renunțat și a egalat prin Godberg Cooper în minutul 90+7.

După această remiză, UTA a urcat pe locul 14 în clasament cu 8 puncte la activ. De partea cealaltă, FC Botoșani se află pe ultimul loc cu 6 puncte.

În alte alte două partide ale etapei a 10-a, Universitatea Cluj și CS Universitatea Craiova au remizat, scor 1:1, iar FC Voluntari, cu internaționalul moldovean Vadim Rață integralist, a pierdut pe teren propriu în fața Politehnicii Iași cu scorul de 1:2.

Dmitri Ciolacu

Dmitri Ciolacu

Autor

Citește mai mult