Sport

Jardan „a pus umărul” la victorie

Fotbalistul moldovean Vasile Jardan a contribuit la victoria echipei Oțelul Galați în Cupa României. Mijlocașul a dat două pase decisive în meciul cu SCM Zalău, câștigat cu 4-1.

facebook.com/SCOtelulGalati
Sursa: facebook.com/SCOtelulGalati

George Cîrjan a deschis scorul dintr-un penalty, în minutul 14. Mai târziu, Jonathan Cisse a marcat după o centrare din corner al lui Jardan. Până la pauză, Cîrjan a înscris încă o dată, iar pasa decisivă a fost tot al lui Jardan.

SCM Zalău a redus din diferență prin Alexandru Chereches, însă la începutul reprizei secunde a rămas în zece oameni. Sergiu Pop a primit al doilea cartonaș galben pentru o simulare și a fost eliminat. Oțelul a profitat și a stabilit rezultatul final prin Rosario Latouchent.

Într-un alt meci din faza grupelor Cupei României, FC Voluntari, cu moldoveanul Vadim Rață titular și Igor Armaș rezervă, a învins pe Farul Constanța, scor 2-0. Daniel Florea și Angelo Cocian au înscris goluruile gazdelor.

„Avem un lot cu foarte mulți jucători. Am lăsat acasă echipa care a jucat ultimul meci, ca să le dau șanse celorlalți. A fost un test pentru ei, dar, din păcate, l-au picat.” a declarat după meci antrenorul Farului, Gheorghe Hagi.

Încă o partidă, cea dintre Dinamo București și FC Universitatea-1948 Craiova, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Pe Arena Națională, Costin Amzăr a înscris primul gol.

„Un gol frumos. Nu fac acum nuntă că am dat un gol. E pentru mine și atât.” a spus după meci Amzăr.

În minutul 64, oltenii au primit o lovitură de la 11 metri, după un fault la Bahassa, iar tot acesta a și transformat de la punctul cu var, stabilind rezultatul final.

Dmitri Ciolacu

Dmitri Ciolacu

Autor

Citește mai mult