Politic

Portugalia va continua să susțină Republica Moldova în procesul de integrare europeană

Portugalia va continua să susțină Republica Moldova în procesul de integrare europeană. Subiectul a fost discutat de deputatele Angela Munteanu-Pojoga și Iulia Dascălu cu parlamentari portughezi.

parlament.md
Sursa: parlament.md

Oficialii au discutat și despre cooperarea comercială și economică, precum și despre colaborarea la nivel legislativ pe aspecte care vizează lupta cu corupția, identificarea și repatrierea activelor frauduloase, modernizarea infrastructurii energetice și dezvoltarea agriculturii.

Totodată, deputatele au participat la concertul organizat de Centrul Cultural Moldav din Portugalia cu ocazia aniversării a 20 de ani de activitate, oferind conducerii centrului diplome ale Parlamentului Republicii Moldova, în semn de înaltă apreciere pentru contribuția în dezvoltarea și consolidarea diasporei, implicarea activă în procesul de valorificare și promovare a culturii și tradițiilor moldovenești.

Menționăm că deputatele Angela Munteanu-Pojoga și Iulia Dascălu au efectuat în Portugalia o vizită de lucru, în perioada 23-27 septembrie.

Valeria Văcărescu

Valeria Văcărescu

Autor

Citește mai mult