Sport

Olympique Marseille are antrenor nou

Decizie suprinzătoare din partea conducerii clubului Olympique Marseille. Italianul Gennaro Gattuso a fost anunțat oficial ca noul antrenor al formației de pe Coasta de Azur, după ce Christoph Galtier a refuzat să preia banca tehnică în plin sezon. Tehnicianul de 45 de ani a semnat un contract valabil până al finalul acestui sezon și a efectuat deja primele ședințe de pregătire.

facebook.com/OlympiqueMarseilleENG
Sursa: facebook.com/OlympiqueMarseilleENG

Gattusso era fără angajament, după ce s-a despărțit de FC Valencia în luna ianuarie a acestui an. Înainte de aventura în La Liga, Gattuso a mai antrenat formația elvețiană FC Sion, echipa greacă OFI Creta, dar și cele italiene FC Paleermo, AC Milan și Napoli Calcio. Italianul va debuta pe banca tehnică a lui OM pe 30 septembrie în deplasarea de la Monaco, într-o partidă din cadrul etapei a 7-a din Ligue 1.

Olympique Marseille are un început de sezon extrem de slab, iar în urmă cu o săptămână a rămas fără antrenor după ce Marcelino Garcia Toral a demisionat. Jacques Abardonado a fost antrenor interimar la partida cu Ajax Amsterdam din grupele Ligii Europei, terminată la egalitate, scor 3:3 și la meciul cu Paris Saint-Germain din prima divizie a fotbalului francez, încheiat cu o înfrângere usturătoare, scor 0:4.

Dmitri Ciolacu

Dmitri Ciolacu

Autor

Citește mai mult