Sport

Moldoveanul Alexandru Boiciuc a marcat un gol superb în Cupa României

Atacantul moldovean Alexandru Boiciuc a marcat un gol superb pentru echipa sa de club, CSA Steaua București! Fotbalistul a înscris în poarta fostei sale echipe Universitatea Cluj în faza grupelor Cupei României.

Steaua Bucureşti
Sursa: Steaua Bucureşti

Boiciuc a marcat astfel golul de onoare al echipei sale, stabilind scorul final al partidei. CSA Steaua a pierdut cu 1-3. Atacantul moldovean a înscris al doilea gol pentru clubul bucureștean la care s-a transferat vara trecută. Rapid București a debutat cu o victorie în faza grupelor Cupei României.

Formația antrenată de Cristiano Bergodi s-a impus pe terenul formației FC Botoșani cu același scor de 3-1. Oaspeții au deschis scorul în minutul 17 prin Iulian Cristea, iar patru minute mai târziu, Paul Iacob a dublat avantajul, cu o excecuție perfectă din lovitură liberă.

În minutul 53 giuleștenii au mărit diferența prin Ștefan Pănoiu, cu un șut la colțul scurt din interiorul careului. FC Botoșani a redus din handicap abia finală prin Carlo Casap, care a stabilit scorul final. Într-o altă paridă CFR Cluj a dispus de CSM Alexandria tot cu 3-1.

Radu Galbur

Radu Galbur

Autor

Citește mai mult