Sport

Antony poate reveni pe teren

Starul lui Manchester United, Antony, acuzat de violență domestică, poate să joace primul său meci după o pauză de o lună. Antrenorul Erik Ten Hag a confirmat că fotbalistul brazilian se pregătește cu echipa pentru partida de marți cu Galatasaray Istanbul din Liga Campionilor.

independent.co.uk
Sursa: independent.co.uk

"Iau în calcul revenirea lui Antony. Totuși, el s-a antrenat cu echipa abia duminica, după o pauză îndelungată. Mai târziu o să decid dacă va juca sau nu, dar are șanse să apară pe teren." a declarat Ten Hag.

Antony a fost acuzat de o fostă iubită și de alte două femei de violență psihologică și fizică, fapte negate de fotbalist. Brazilianul a lipsit din lotul echipei de club, dar și din cel al naționalei, însă, recent, a fost reprimit în angrenajul lui Manchester United până la încheierea unei anchete în curs a poliției.

Antony a ajuns la clubul englez în august 2022, fiind transferat de la Ajax Amsterdam pentru suma de 95 de milioane de euro. De atunci, el a jucat 48 de meciuri pentru "diavolii roșii", în care a marcat 8 goluri și a dat 3 pase decisive.

Manchester United primește vizita formației Galatasaray Istanbul pe Old Trafford marți, cu începere de la ora 22:00.

Dmitri Ciolacu

Dmitri Ciolacu

Autor

Citește mai mult