Sport

Meci tare la Bălți

CSF Bălți și Milsami Orhei se întâlnesc în cel mai așteptat meci al etapei a 9-a din cadrul Super Ligii moldovenești de fotbal. Partida se va juca sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 17:00, iar intrarea la meci va fi gratuită. Milsami are o serie de 5 victorii consecutive în campionat, și este liderul clasamentului cu 21 de puncte.

facebook.com/milsamifc
Sursa: facebook.com/milsamifc

De partea cealaltă, bălțenii se află pe locul 5 cu 10 puncte acumulate.

"Avem nevoie de mai multe conexiuni pe faza ofensivă. Am lucrat la acest aspect și cred că vom rezolva această problemă. Însă, nu trebuie să uităm și de celelalte aspecte ale jocului." a declarat antrenorul lui Milsami, Vladimir Gudev.

Interesant este faptul că din cele 4 meciuri directe jucate la Bălți, gazdele n-au câștigat niciodată, Vulturii roșii au repurtat două victorii, iar alte două meciuri s-au încheiat la egalitate.

Etapa a 9-a începe cu două meciuri ce se vor juca tot sâmbătă, însă de la ora 15:00. A doua clasată, Sheriff Tiraspol va juca pe teren propriu cu Spartanii Sportul Selemet. Partida va consemna debutul pe banca tehnică a campioanei Republicii Moldova a antrenorului ucrainean Roman Pilipchuk. "Galben-negrii" sunt cea mai ofensivă echipă din campionat cu 18 goluri marcate. Aceștia au o evoluție convingătoare pe teren propriu, câștigând 3 meciuri, iar o partidă au încheiat-o la egalitate.

De partea cealaltă, Spartanii Sportul se află pe ultimul loc, cu un singur punct.

Un alt meci care se va disputa mîine de la ora 15:00 este Zimbru-FC Florești. Gazdele nu se vor putea baza în acestă partidă pe camerunezul Jessie Guera Djou și pe João Paulino din Insulele Capului Verde. Ambii mijlocași sunt accidentați.

De partea cealaltă, mijlocașul Nichita Picus este suspendat.

Într-o altă partidă a etapei a 9-a, Petrocub Hîncești va găzdui pe Dacia Buiucani. Meciul se va juca duminică, 22 octombrie, de la ora 17:00. În tur, formația lui Andrei Martin s-a impus cu 1-0, iar singurul gol al meciului a fost marcat de Ion Jardan.

Dmitri Ciolacu

Dmitri Ciolacu

Autor

Citește mai mult