Sport

FC Voluntari, echipa lui Rață și Armaș, a încurcat liderul Superligii românești de fotbal

FC Voluntari, echipa la care sunt legitimați fotbaliștii moldoveni Vadim Rață și Igor Armaș, a obținut un punct în partida cu liderului clasamentului Superligii românești de fotbal, FCSB București. Partida din cadrul etapei a 13-a s-a jucat pe Arena Națională și s-a terminat cu scorul de 0:0.

Căpitanul echipei naționale a Republicii Moldova, Vadim Rață, a fost titular și a jucat până în minutul 89. Fundașul Igor Armaș, la rândul său, a fost integralist.

"Până la urmă este un punct muncit de noi. Chiar l-am meritat, jos pălăria pentru băieți. Am dat totul în teren și suntem fericiți.", a declarat Vadim Rață, mijlocașul echipei FC Voluntari

După această remiză FCSB-ul a rămas lider cu 30 de puncte la activ, în timp ce FC Voluntari a urcat pe locul 12 cu 13 puncte acumulate.

Seară neagră a fost pentru echipele oltene. Universitatea-1948 Craiova a remizat în deplasare cu Politehnica Iași, scor 1:1. Fostul internațional moldovean de tineret, Vlad Blănuță, cel care a ales să reprezinte România, a fost titular la echipa oaspete.

Celălalt club din Bănie, CS Universitatea Craiova a pierdut meciul de pe teren propriu cu Petrolul Ploiești, scor 1:3, și rămas în afara podiumului, pe locul 4.

Radu Galbur

Radu Galbur

Autor

Citește mai mult