Sport

Antrenorul echipei Sheriff Tiraspol, Roman Pilipciuk, a studiat adversarul

Antrenorul Sheriff-ului spune că meciul de pe teren propriu în compania formației elvețiene Servette Geneva nu va fi unul oarecare. Partida din cadrul etapei a treia din grupa G a Ligii Europei se va disputa joi, 26 octombrie la Tiraspol de la ora 22:00.

facebook.com/FootballClubSheriff
Sursa: facebook.com/FootballClubSheriff

"Un meci din grupele Ligii Europei este ceva special. Dorim să le aducem o bucurie suporterilor noștri care sper să vină în număr mare la stadion. Nu avem cea mai bună situație în clasament, așa că trebuie să câștigăm." a spus Pilipciuk.

Ca și în meciul de campionat cu Spartanii Selemet, căpitanul viespilor va fi brazilianul Ricardihno.

"Mulțumesc staff-ului tehnic pentru încredințarea banderolei de căpitan. Sunt cel mai experimentat, însă mai sunt Luvanor și Talal, care la fel pot fi căpitani de echipă. Vom încerca să punem în practică indicațiile antrenorului." a afirmat Ricardinho.

"Trebuie să fim atenți la fazele fixe. Vom întâlni o echipă solidă. Chiar dacă i-am analizat doar din imagini video, știu cu cine vom juca." a adăugat Pilipciuk.

Meciul Sheriff Tiraspol-Servette Geneva se va disputa joi, 26 octombrie, de la ora 22:00. În clasamentul grupei G, AS Roma și Slavia Praga au câte 6 puncte, iar Servette și Sheriff nu au acumulat niciun punct.

Dmitri Ciolacu

Dmitri Ciolacu

Autor

Citește mai mult