Social

Captură de droguri într-un apartament din Chișinău. Trei persoane sunt cercetate penal

Poliția anunță despre o captură de droguri în valoare de 350.000 de lei. Substanțele narcotice au fost depistate în timpul perchezițiilor efectuate într-un apartament din Chișinău, unde locuiau doi bărbați și o femeie din Florești.

Poliția Republicii Moldova
Sursa: Poliția Republicii Moldova

„În cadrul perchezițiilor, polițiștii au depistat și ridicat droguri de tip „PVP” – 110 pachețele de tip zip-lock a câte 1 gram fiecare, 3 cutii cu același conținut cu greutatea aproximativ de 200 grame, mai multe pachețele cu marijuana cu greutatea totală de aproximativ 100 de grame, 3 pistoale pneumatice, telefoane mobile și cântare electronice de dimensiuni mici”, se arată în comunicatul Poliței.

Locatarii apartamentului, doi bărbați în vârstă de 34 și 20 de ani au fost reținuți, iar femeia de 21 de ani este cercetată în stare de liberate. Persoanele sunt suspectate de circulația ilegală de droguri.

Potrivit Poliției, suma drogurilor depistate, pe piața neagră valorează circa 350.000 de lei.

Unul dintre suspecți se afla în căutare, fiind cercetat penal pentru comiterea mai multor episoade de furt, de către Inspectoratul de poliție Florești.

Polițiștii desfășoară acțiuni speciale de investigații pentru a stabili și complicitatea altor persoane implicate în infracțiune.

Citește mai mult