Social

Bărbat reținut pentru șantaj și propunere indecentă unei studente din Chișinău

Un bărbat de 33 de ani a fost reținut după ce i-ar fi propus suma de 100 de euro unei studente din Chișinău pentru întreținerea conversațiilor video erotice, după care o șantaja să întrețină cu el relații sexuale. Potrivit poliției, studenta de 19 ani a fost identificată și abordată de către individ pe rețelele sociale.

Imagine-simbol
Sursa: Imagine-simbol

Potrivit oamenilor legii, după două zile de șantaj, suspectul i-a cerut tinerei să urce la autogara din Chișinău în microbuzul spre Nisporeni, cu direcția spre un alt sat decât cel în care locuiește acesta.

Bărbatul nici nu bănuia însă că studenta a depus deja o plângere la poliție, astfel încât fiecare acțiune a acestuia era monitorizată. Individul a înțeles acest lucru atunci când a venit cu mașina să întâlnească persoana șantajată.

Observând că de el se apropie polițiști în uniformă, bărbatul a apăsat pe accelerator și a fugit de la fața locului. A fost o urmărire ca în filme. Într-un sat din Strășeni fugarul a lovit o mașină parcată, după care a ajuns cu autoturismul într-un pilon electric din beton.

„- Ai avut ceva video cu dânsa? - Da. - Ce video? - Video cu ea goală. - De unde? - De pe internet. - Ai amenințat-o cu video acesta? - Da.”

Oamenii legii au efectuat și percheziții la domiciliul bănuitului, de unde au fost ridicate două calculatoare portabile care-i aparțin, cu informații relevante cauzei penale, precum și telefonul acestuia, cu conversațiile pe care le-a purtat cu victima. Poliția acumulează toate probele în vederea aplicării arestului preventiv pentru 30 de zile.

Citește mai mult