Eurovision

Descoperă magia și diversitatea Finalei Naționale Eurovision!

17 februarie 2024, ora 19:00 - Nu uita să-ți setezi notificarea în calendar pentru această experiență muzicală de neuitat! În direct, la Moldova 1, ne vom bucura de un show incredibil și vom afla cine va reprezenta Republica Moldova la Eurovision Song Contest 2024!

Emoțiile sunt la cote maxime în rândul fanilor muzicii și al competitorilor. Însă, în acest an, emoțiile sunt dublate de prezența invitaților speciali care vor conferi evenimentului un plus de strălucire și entuziasm!

Finala Națională Eurovision 2024 va fi încununată de prezența legendarei formații românești HOLOGRAF, aducând în prim-plan experiența și talentul inconfundabil care au consacrat-o pe parcursul deceniilor. Holograf este una dintre cele mai faimoase și mai longevive formații din spațiul românesc. Cu hituri precum „Să nu-mi iei niciodată dragostea” sau „Primăvara începe cu tine”, formația a cucerit inimile a milioane de fani, demonstrând o versatilitate și o profunzime artistică care au rezistat timpului. Prezența Holograf în cadrul Finalei Naționale Eurovision promite să fie un moment de excepție pentru toți cei prezenți!

Un farmec aparte specific Finalei Naționale Eurovision este diversitatea sa muzicală. De la pop la rock, de la balade emotive la ritmuri dance, concurenții aduc o varietate de genuri și stiluri care vor captiva publicul și juriul. Fiecare melodie oferă o experiență sonoră diferită, aducând în prim-plan bogăția și creativitatea scenei muzicale naționale.

Astfel, în cadrul finalei Naționale Eurovision 2024, vei putea savura din piesele calificate în competiție, în ordinea stabilită prin procedura de tragere la sorți, desfășurată pe 17 ianuarie 2024.

1. Nicoleta Sava - „Bravo”

2. Valeria Pasha - „Anti-Princess”

3. Reghina Alexandrina - „Contrasens”

4. Julea Viola - „Light Up”

5. OL - „No Time No Space”

6. Sasha Letty - „DNA”

7. Natalia Barbu - „In the middle”

8. Y-Limit - „REVOLUTION”

9. Catalina Solomac - „Fever”

10. Victor Gulick - „Fever”

11. Iulia Teleucă - „Runaway”

Descoperă detalii despre pregătirile pentru marele eveniment și secrete din culisele Finalei Naționale în cadrul unei Edițiii Speciale, dedicată sărbătoririi talentului și creativității artistice, în direct la Moldova 1, începând cu ora 18:30!

Pregătește-te să fii martorul unui spectacol de neuitat, în care muzica și talentul se împletesc într-o simfonie de emoții și bucurie!

Citește mai mult