Eurovision

Trupa Holograf, pe scena Finalei Naționale Eurovision 2024

Pe data de 17 februarie Moldova își va alege reprezentantul la Eurovision Song Contest 2024. Emoțiile sunt în creștere printre fanii muzicii și ai competiției, iar această ediție aduce un plus de strălucire și entuziasm datorită prezenței speciale a legendarei formații românești Holograf.

Cu hituri precum "Să nu-mi iei niciodată dragostea" și "Primăvara începe cu tine", Holograf promite să aducă experiența și talentul inconfundabil care i-au consacrat pe parcursul deceniilor. În plus, Finala Națională Eurovision 2024 se remarcă prin diversitatea sa muzicală, cuprinzând genuri precum pop, rock, balade emoționale și ritmuri dance.

Evenimentul va prezenta și cele 11 piese calificate în competiție, în ordinea stabilită prin tragere la sorți pe 17 ianuarie 2024.

În plus, o Ediție Specială dedicată pregătirilor și culiselor Finalei Naționale va fi transmisă în direct la Moldova 1 începând cu ora 18:30.

Pregătește-te să fii martorul unui spectacol muzical de neuitat, unde muzica și talentul se împletesc într-o simfonie de emoții și bucurie.

Doina  Pozdirca

Doina Pozdirca

Autor

Citește mai mult