Eurovision

Premieră la Eurovision! Finala Națională a Moldovei va fi transmisă pe pagina oficială a organizatorilor

Pe 17 februarie, ora 19:00 va începe un show de excepție, în care vom afla cine va reprezenta Republica Moldova la Eurovision Song Contest 2024! În premieră, Finala Națională Eurovision va fi transmisă pe pagina oficială a Eurovision și pe canalul Youtube al organizatorilor.

De asemenea, evenimentul va fi transmis în direct la Moldova 1 și la alte șase posturi TV din 11 țări. Astfel, Finala Națională a Eurovision va putea fi vizionată de către telespectatorii din Belgia, Țările de Jos, Luxemburg, Austria, Germania, Suedia, Spania, Israel, Irlanda, Italia, Marea Britanie.

În cadrul show-ului vor fi prezentate cele 11 piese calificate în competiție, în ordinea stabilită prin tragere la sorți pe 17 ianuarie 2024.

În plus, o Ediție Specială dedicată pregătirilor și culiselor Finalei Naționale va fi transmisă în direct la Moldova 1 începând cu ora 18:30.

Noutățile frumoase se țin lanț! Finala Națională Eurovision 2024 va fi încununată de prezența legendarei formații românești HOLOGRAF, aducând în prim-plan experiența și talentul inconfundabil care au consacrat-o pe parcursul deceniilor. Cu hituri precum „Să nu-mi iei niciodată dragostea” sau „Primăvara începe cu tine”, formația a cucerit inimile a milioane de fani, demonstrând o versatilitate și o profunzime artistică care au rezistat timpului.

Prezența trupei Holograf în cadrul Finalei Naționale Eurovision promite să fie un moment de excepție!

Deci, setează notificarea în calendar – 17 februarie 2024, ora 19:00. Nu rata clipe de neuitat în compania celor mai talentați artiști!

Carolina Străjescu

Carolina Străjescu

Autor

Citește mai mult