Eurovision

Natalia Barbu, copleșită de emoții, după ce a câștigat Finala Națională Eurovision 2024: „Trebuie să îți dorești acest moment”

Natalia Barbu pleacă la Malmo (Suedia) cu piesa „In the middle”. Interpreta, care a câștigat pentru a doua oară Finala națională Eurovision, spune că e copleșită de emoții „frumoase”. Reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision song Contest 2024 a dezvăluit și câteva detalii despre prestația scenică pe care o va avea în Suedia.

„Sunt copleșită de emoții, tremură totul în interiorul meu de emoții multe, emoții frumoase. Am muncit mult pentru acest moment. M-am lăsat dusă de acest mesaj, pentru că dacă o să ajungă acest mesaj la oameni, atunci o să fie. Cu siguranță nu e un număr final, va apare ceva nou. Trebuie să îți dorești acest moment”, a declarat Natalia Barbu pentru emisiunea „Mesager”.

Natalia Barbu a câștigat concursul obținând un scor total de 12 puncte. Interpreta a fost favorita juriului, acumulând 60 de puncte. Publicul i-a acordat Nataliei Barbu 2421 de voturi. Simpatia publicului a fost cucerită de Valeria Pasha care a obținut 4771 de voturi.

Natalia Barbu va reprezenta Republica Moldova la Eurovision pentru a doua oară. Prestația din anul 2007 cu piesa „Fight” i-a adus locul 10.

Ediția din 2023 a Concursului internațional Eurovision Song Contest a fost câștigată de reprezentanta Suediei Loreen cu piesa „Tattoo”.

Citește mai mult