Sport

Kroos revine la națională

Echipa națională de fotbal a Germaniei va fi ajutată la EURO 2024 de unul dintre cei mai experimentați fotbaliști. Toni Kroos a anunțat oficial că revine la selecționată după o pauză de aproape trei ani.

Starul lui Real Madrid a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, în care a scris că a fost rugat de selecționerul Julian Nagelsmann să revină. Mijlocașul de 34 de ani simte că este în formă pentru a juca la încă un turneu final, mai ales că va fi găzduit de Germania.

Toni Kroos va juca întâi de toate în amicalele naționalei Germaniei, primul fiind cel de pe 23 martie cu Franța, în deplasare, iar următorul acasă, cu Țările de Jos, pe 26 martie.

Kroos are 106 meciuri jucate la selecționată, în care a înscris 17 goluri și a dat 19 pase de gol. El a cucerit Cupa Mondială cu "Bundesteam" în anul 2014.

La Campionatul European din această vară, Germania va juca într-o grupă cu Scoția, Ungaria și Elveția. Toate meciurile turneului final vor fi transmise în direct și în exclusivitate de postul public de televiziune Moldova 1.

Dmitri Ciolacu

Dmitri Ciolacu

Autor

Citește mai mult