Sport

Alcaraz: „Adios, Miami!”

Surpriză de proporții în turneul masculin de tenis de la Indian Wells. Deținătorul trofeului și principalul favorit al competiției, spaniolul Carlos Alacaraz, a fost eliminat în sferturile de finală de Grigor Dimitrov, cap de serie numărul 11. Tenismanul bulgar a pornit "ca din tun" și s-a desprins rapid la 3:0 în primul set, câștigându-l în cele din urmă cu scorul de 6:2.

eurosport.com
Sursa: eurosport.com

"Per general, trebuie să fii la înălțime pentru a te putea impune în fața lui. Doar așa e posibil. Am fost concentrat și știam foarte bine ce am de făcut. Uneori, lucrurile simple sunt soluții geniale." a spus după partidă Dimitrov.

"A prestat un tenis uimitor, unul aproape perfect aș putea spune. Nu am găsit soluții. Nu am găsit o cale să-l fac să se simtă incomod pe teren." a afirmat Alcaraz.

În turneul feminin de la Miami au devenit cunoscute finalistele. Într-una din semifinale americanca Danielle Collins a eliminat-o fără pfrea mari probleme pe Ecaterina Alexandrova, care evoluează sub drapel neutru, scor 6:3, 6:2.

Ceva mai devreme, în prima semifinală, Elena Rîbakina din Kazahstan a dispus în trei seturi de Victoria Azarenca, o altă sportivă care evoluează sub steag neutru, scor 6:4, 0:6, 7:6.

Astfel, Danielle Collins și Elena Rîbakina vor juca în marea finală cu trofeul pe masă. Campionii din acest an la turneele de la Miami vor încasa câte un milion și o sută de mii de dolari.

Dmitri Ciolacu

Dmitri Ciolacu

Autor

Citește mai mult