Sport

Xabi Alonso rămâne cu „aspirinele”

Xabi Alonso a pus capăt speculațiilor! Antrenorul lui Bayer Leverkusen a anunțat oficial că a decis să rămână la club și după sfârșitul acestui sezon competițional.

bbc.com
Sursa: bbc.com

Presa sportivă din lume anunțase de mai multe ori, în ultima perioadă, că tehnicianul spaniol ar putea pleca, în vară, la FC Liverpool sau Bayern Munchen.

"Am vrut să profit de pauza pentru meciurile echipelor naționale pentru a mă gândi bine și a lua o decizie. Am avut o întrevedere bună cu oameni din conducerea clubului și i-am anunțat că voi rămâne antrenorul lui Bayer Leverkusen și din vară încolo." afirmă Alonso.

Xabi Alonso își dorește să continue să progreseze împreună cu echipa, iar în sezonul următor să joace în Liga Campionilor.

"Simt că acesta este, în continuare, cel mai bun loc pentru mine, unde pot să cresc. Sunt un antrenor tânăr, vreau să mulțumesc conducerii clubului, dar și suporterilor, pentru susținere." spune antrenorul spaniol.

În actualul sezon Bayer Leverkusen are un parcurs de-a dreptul senzațional. "Aspirinele" sunt pe primul loc în clasamentul Bundesligii germane de fotbal, având 10 puncte avans față de secunda clasată Bayern Munchen, cu 8 etape rămase de disputat. În Cupa Germaniei, Bayer va juca în semifinale, cu Fortuna Dusseldorf, iar în sferturile de finală ale Ligii Europei se va confrunta cu formația londoneză West Ham United. Bayer este în continuare o echipă încă neînvinsă în acest sezon.

Dmitri Ciolacu

Dmitri Ciolacu

Autor

Citește mai mult