Sport

Junioarele, învinse la scor

Echipa națională de fotbal feminin "Sub 19 ani" a Republicii Moldova a început cu stângul preliminariile Campionatului European. Tinerele "tricolore" au pierdut clar disputa cu semenele lor din Macedonia de Nord, scor 0:4. Țara noastră este gazda mini-turneului preliminar, în care mai participă reprezentativele Lituaniei și Țării Galilor.

fmf.md
Sursa: fmf.md

Formația vizitatoare a deschis scorul în minutul 18 al partidei disputate pe un teren secundar al Complexului Zimbru din Chișinău, prin Biljana Panevska. Katerina Petkova a dublat avantajul Macedoniei de Nord în minutul 35, după o lovitură liberă din apropierea careului.

În repriza secundă, Eva Andonova a marcat alte două goluri. În minutul 73 ea a profitat de o greșeală uriașă a apărătoarei Gabriela Pîntea.

Andonova a mai înscris o dată în minutul 81, după un corner.

Echipa națională de junioare "sub 19 ani" a Republicii Moldova va disputa al doilea său meci din cadrul mini-turneului preliminar al Campionatului European pe 6 aprilie. Discipolele Alexandrei Bocancea vor întâlni Țara Galilor. Pe 9 aprilie, junioarele noastre vor înfrunta Lituania.

Dmitri Ciolacu

Dmitri Ciolacu

Autor

Citește mai mult