Sport

Rapid București a suferit a patra înfrângere consecutivă! Antrenorul Cristiano Bergodi, criză de nervi la conferința de presă

Rapid București continuă seria neagră în play-off-ul Superligii românești de fotbal! Giuleștenii au suferit a patra înfrângere consecutivă, iar de această dată au pierdut pe teren propriu meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, încasând gol în prelungiri.

Rapid București a avut cea mai mare ocazie de a înscrie în prima repriză. Ermal Krasniqi a scăpat singur cu portarul, însă nu l-a putut învinge pe Roland Niczuly.

La începutul reprizei secunde arbitrul a acordat penalty pentru Rapid și al doilea cartonaș galben pentru Alimi, la un fault în careu, însă după analiza VAR, deciziile au fost anulate.

În primul minut al prelungirilor, Sepsi a înscris prin Debeljuh, însă golul a fost anulat pe motiv de offside. Oaspeții au dat totuși lovitura în al cincilea minut al prelungirilor, când același Gabriel Debeljuh a finalizat perfect o centrare a lui Marius Ștefănescu.

Suporterii rapidiștii au cerut la final demisia antrenorului Cristiano Bergodi. La conferința de presă de după meci, tehnicianul italian a avut un atac dur la adresa unui jurnalist care-l provocase.

"În noiembrie și decembrie am reușit să câștigăm cu Craiova și FCSB. După asta două luni au lipsit Rrahmani, Petrila și Emmers. Jucătoria foarte importanți în acea vreme și tot am rămas acolo sus. Ce înțelegi tu din fotbal? Hai spune-mi? Fii tu antrenor și spune, haide! Băi, băiatule, tu ce înțelegi?", a răspuns Cristiano Bergodi, antrenor Rapid București

Rapid București rămâne singura formație fără victorie în acest play-off al Superligii românești de fotbal. Giuleștenii sunt pe locul 5, dar Sepsi s-a apropiat la un singur punct.

Radu Galbur

Radu Galbur

Autor

Citește mai mult