Sport

Antrenorul român Dan Petrescu s-a întors la CFR Cluj-Napoca

Tehnicianul a preluat din nou vechea sa echipă cu 3 etape înainte de finalul campionatului României. Clubul ardelean l-a prezentat pe Dan Petrescu printr-un inedit clip-video.

cfr1907.ro
Sursa: cfr1907.ro

Dan Petrescu a revenit pe banca tehnică a CFR-ului după o pauză de aproape un an, perioadă în care a fost antrenor în Coreea de Sud la Jeonbuk Motors. Supranumit "bursucul", Petrescu, a semnat cu CFR un contract valabil pe trei ani, iar presa de peste Prut a dezvăluit că va avea un salariu de 30 de mii de euro pe lună.

Dan Petrescu va redebuta pe banca tehnică a CFR-ului chiar în chiar în ziua de Paște, pe 5 mai, în partida cu Rapid București din etapa a opta a play-off-ului Superligii românești de fotbal.

Tehnicianul a revenit pentru a patra oară pe banca CFR-ului. În precedentele mandate la gruparea ardeleană, antrenorul a cucerit patru titluri în Superliga, în 2018, 2019, 2020 și 2022.

Acum, Petrescu va avea ca obiectiv clasarea pe locul 2 în clasament. CFR Cluj este pe locul trei, având același număr de puncte cu a doua clasată, CSU Universitatea Craiova, însă un golaveraj negativ

Radu Galbur

Radu Galbur

Autor

Citește mai mult