Sport

"Matadorul" s-a oprit în "optimi"! Rafael Nadal a fost eliminat de un tenisman ceh la turneul ATP de la Madrid

Rafael Nadal fost eliminat în optimile de finală ale turneului ATP de la Madrid! Spaniolul a fost învins de cehul Jiri Lehecka în două seturi, scor 5:7, 4:6.

Nadal a fost de 5 ori campion la Madrid, reușind să obțină cele mai multe trofee din istorie la această competiție. El și-a trecut în palmares titlurile din 2005, 2010, 2013, 2014 și, ultima dată, din 2017.

De partea cealaltă, Jiri Lehecka s-a calificat în primul său sfert de finală la Madrid și într-al doilea la nivel Masters în carieră. După victoria în fața lui Nadal, Lehecka va lupta pentru un loc în semifinale cu Daniil Medvedev.

Principalul favorit al turneului, Jannik Sinner, s-a calificat și el în sferturile de finală. Italianul l-a învins pe Karen Hacianov cu 5:7, 6:3, 6:3.

S-a calificat în sferturile de finală și spaniolul Carlos Alcaraz, al doilea favorit al turneului din capitala țării sale. Ibericul l-a învins în mod dramatic pe neamțul Jan-Lennard Struff în reeditarea finalei de anul trecut a competiției, scor 6:3, 6:7, 7:6.

Următorul adversar al lui Alcaraz va fi Andrei Rubliov. La rândul său, Jannik Sinner se va confrunta în sferturile de finală cu canadianul Felix Auger-Aliassime.

Radu Galbur

Radu Galbur

Autor

Citește mai mult