Eurovision

LIVE Eurovision 2024 // 25 de finaliști, pe scena de la Malmö

Marea Finală a concursului Eurovision Song Contest 2024, organizată de Suedia, urmează să aibă loc astăzi, cu începere de la ora 22.00. Show-ul este unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din an, astfel 25 de finaliști vor urca, în acestă seară, pe scena de la Malmö.

Artistul olandez Joost Klein, a fost descalificat de la Eurovision Song Contest 2024, după ce o membră a echipei de producție a depus o plângere împotriva cântărețului, denunțând un incident, care a avut loc în culisele evenimentului.

Potrivit caselor de pariuri, melodia Croației continuă să fie printre favorite la câștigarea trofeului, iar pe locul doi se află Elveția, urmată de Ucraina și Irlanda.

Malmö găzduiește Concursul Muzical Eurovision pentru a treia oară, fiind adus aici și în 2013 de cântăreața Loreen, care a câștigat competiția de două ori. Suedia a câștigat Eurovision de șapte ori, depășind recordul deținut până anul trecut de Irlanda.


Cum votăm

Votul se va deschide chiar înainte de interpretarea primei melodii și va rămâne deschis până la aproximativ 25 până la 40 de minute după ultima melodie.

Țineți aplicația oficială Eurovision Song Contest aproape în timpul emisiunilor live. Dacă nu ați descărcat-o, este disponibil deja pentru dispozitivul dvs. iOS, Android și Windows. Veți primi informații live despre participanți, veți putea să vă clasați preferatele și să votați. După ce votați, veți primi un mesaj video special de la concurentul preferat.

Descărcați pentru Android

Descărcați pentru iOS

Cei care urmăresc în țările participante pot vota și prin telefon și/sau SMS. Numerele relevante vor fi afișate pe ecran de către fiecare radiodifuzor participant și pe www.esc.vote.

Citește mai mult