Sport

Șoc în fotbalul moldovenesc! Patru jucătoare au fost suspendate

Lovitură dură pentru fotbalul moldovenesc! Patru jucătoare din țara noastră au fost suspendate pentru participarea la manipularea rezultatelor unor meciuri și a competițiilor. Decizia a fost luată de UEFA încă luna trecută, iar Federația Moldovenească a publicat-o astăzi.

uefa.com
Sursa: uefa.com

Conform deciziei UEFA, fotbalistele Doina Ciobanu și Dumitrița Prisăcari au fost suspendat pentru 2 ani și, respectiv, un an de zile. Ele nu vor putea desfășura în această perioadă nici un fel de activitate legată de fotbal din cauză că au încălcat niște prevederi din Regulamentul Disciplinar al UEFA. În comunicat se menționează că fotbalistele au "violat" integritatea meciurilor și competițiilor de fotbal.

Nu au scăpat de sancțiuni nici Nadejda Colesnicenco cu Anastasia Sivolobov, două fotbaliste care au jucat până de curând în echipa națională a Republcii Moldova.

Nadejda Colesnicenco a fost suspendată pe o perioadă de un an din orice activitate legată de fotbal, iar Anastasia Sivolobov - pe 3 luni. Cele două fotbaliste au jucat luna trecută în partidele din Liga Națiunilor cu Slovenia și Letonia. În meciul cu echipa baltică Colesnicenco și-a dat autogol, iar Letonia a câștigat cu 1:0.

Dmitri Ciolacu

Dmitri Ciolacu

Autor

Citește mai mult