Sport

EURO ARENA // Campionatul European de Fotbal e mai aproape cu Moldova 1

EURO 2024 este tot mai aproape, iar Moldova 1 te duce în atmosfera turneului final din Germania. Tot ce trebuie să știi despre cea de-a 17-a ediție a Campionatului European de Fotbal află la „EURO ARENA”, o nouă emisiune la Moldova 1.

„EURO ARENA, o emisiune care prefațează Campionatul European de Fotbal, începe pe 20 mai și se încheie pe 13 iunie în ajun de începutul campionatului. Noi ne propunem să prezentăm toate echipele participante la turneul final”, a spus producătorul emisiunii, Mihai Sîtnic.

Spectatorii vor descoperi nu doar echipele turneului, dar și orașele care vor găzdui Campionatul European din acest an.

„Avem rubrici în care prezentăm cele 10 orașe gazdă, ca lumea dacă vrea să ajungă la un meci să știe că nu se duce doar la meci, dar are de văzut și mai multe obiective turistice, plus bucătăria tradițională. Germania e celebră pentru berea sa, iar fiecare regiune are de sute de ani fabrici și tehnologii diferite de a produce bere”, a mai precizat Mihai Sîtnic.

Aceste informații vor fi adunate într-o rubrică specială și prezentate de Patricia Ciubotaru, prezentatoarea de știri sportive.

În cadrul emisiunii EURO ARENA vor fi difuzate și interviuri cu ambasadorii acreditați la Chișinău, ale căror națiuni s-au calificat la turneul final.

Totodată, fotbaliști legendari din România vor avea intervenții în direct în cadrul emisiunii și vor povesti despre experiențele lor la Campionatele Europene la care au evoluat.

De asemenea, invitații din platou se vor întrece la cunoștințe din lumea fotbalului în cadrul Euro Quiz, iar câștigătorul va fi premiat.

Prima ediție a emisiunii va fi despre Germania. „Avem diferite materiale interesante referitor la emisiunea gazdă, avem doi invitați interesanți, va fi Radu Rebeja și Alexandru Guzun, doi foști fotbaliști ai naționalei Moldovei, care au marcat în poarta Germaniei”, a anunțat producătorul emisiunii.

EURO ARENA este produsă de redacția sport de la postul de televiziune Moldova 1 și prezentată de Ion Jalbă. Emisiunea poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, începând cu ora 21:30.

Citește mai mult