Sport

Nicolae Stanciu: După nașterea fetițelor mele, e cea mai fericită zi!

Fotbaliștii și selecționerul echipei naționale a României au venit cu reacții după victoria spectaculoasă în meciul cu Ucraina.

Alex Caparros - UEFA
Sursa: Alex Caparros - UEFA

„Cred că după nașterea fetițelor mele e cea mai fericită zi, atât din viața mea, cât și din cea a colegilor. Cred că ceea ce am trăit astăzi nu se mai poate repeta. E de neegalat. Vrem să le mulțumim din suflet acestor suporteri minunați, pentru că ceea ce ne-au făcut să simțim astăzi pe durata meciului și mai ales la intonarea imnului. Este ceva ce trăiești doar o dată în viață. Le mulțumim și sper că i-am făcut fericiți și mândri de noi. Am jucat pentru țara noastră, pentru toți românii, unde s-ar afla ei.” a declarat căpitanul Nicolae Stanciu.

„Am spus după meciurile amicale că toți românii o să ne aplaude după primul meci la EURO. Am arătat ce caracter avem, ce echipă suntem. Ne-am dorit victoria. Am văzut imaginile cu românii veniți la Munchen și cred că am lăsat totul pe teren. Am muncit pentru momentul ăsta nu un an sau doi-trei, ci de când am pășit pentru prima dată pe terenul de fotbal. Nu există o zi mai frumoasă pentru un jucător. Trebuie să credeți în noi. Sperăm că am dat românilor ceea ce meritau, ce așteptau. E incredibil.” a spus atacantul Denis Drăguș.

„Este o victorie memorabilă, o victorie istorică. Felicit echipa. Un efort fantastic. Cred că dacă până acum ați mai avut dubii, acum ar trebui să mă credeți - această echipă are suflet mare, s-a jertfit pentru rezultat, pentru România și pentru români.” a afirmat selecționerul Eduard Iordănescu.

În al doilea meci la EURO 2024, pe 22 iunie, România va întâlni Belgia.

Dmitri Ciolacu

Dmitri Ciolacu

Autor

Citește mai mult