Sport

Ștefan Bodișteanu și-a găsit o nouă echipă! Fotbalistul originar din Chișinău a semnat cu FC Botoșani

După plecarea de la Oțelul Galați, mijlocașul moldovean a ajuns la FC Botoșani, echipă care în sezonul trecut a reușit să evite in extremis retrogradarea din Superliga românească de fotbal.

FC Botoşani
Sursa: FC Botoşani

Ștefan Bodișteanu a semnat cu clubul moldovean un contract valabil pe o perioadă de trei ani de zile și a fost prezentat oficial.

"Mă bucur să fiu aici. Este un nou început pentru mine. Îmi doresc să am evoluții cât mai bune și cât mai consistente. Să ajutăm echipa ca suporterii să plece fericiți de la stadion. Vreau să fac lucrurile cât mai bine și să demonstrezi că am fost adus aici într-un ceas bun.", a declarat Ștefan Bodișteanu

Bodișteanu s-a născut la Chișinău în 2003 și a făcut primii pași în fotbal la Academia de Fotbal a clubului Zimbru. În 2015 a ajuns la Academia "Gheorghe Hagi", iar peste 5 ani a debutat, cu Viitorul Constanța, în prima divizie valorică a fotbalului din România.

El a fost împrumutat de Farul Constanța la CSA Steaua București, iar în sezonul trecut - la Oțelul Galați, grupare la care a fost titular și a jucat finala Cupei României.

Bodișteanu a ales să reprezinte România și as evoluat pentru toate echipele naționale de juniori, marcând în total de 6 ori în 37 de meciuri.

Ștefan are 21 de ani este fiul campionului mondial de tineret la lupte libere, Ruslan Bodișteanu, și nepotul fostului fotbalist al clubului Nistru Chișinău în perioada sovietică și apoi selecționer al reprezentativei Republicii Moldova, Ion Caras.

Radu Galbur

Radu Galbur

Autor

Citește mai mult