Eurovision

Finala Națională Eurovision Song Contest 2023 // Invitați speciali - reprezentanții României, Poloniei și Letoniei

IP Compania „Teleradio-Moldova” îți oferă ocazia să îi cunoști pe câștigătorii etapei naționale din România, Letonia și Polonia. Artiștii vor evolua în calitate de invitați speciali în Finala Națională Eurovision Moldova din 4 martie.

multimedia
Sursa: multimedia

La invitația IP Compania „Teleradio-Moldova”, Theodor Andrei (România), Sudden Lights (Letonia) și Blanka (Polonia) vor veni în Republica Moldova.

Reprezentantul României, Theodor Andrei, are 19 ani și este solist vocal, compozitor, textier, orchestrator și actor. Theodor Andrei a obținut peste 200 de premii în festivaluri naționale și internaționale de muzică, cu peste 100 de melodii compuse. Theodor Andrei va interpreta piesa „D.G.T. (Off and on)".

Blanka, câștigătoarea Selecției Naționale a Poloniei va interpreta piesa muzicală „Solo”, care a devenit hit pe posturile de radio poloneze și cu peste douăsprezece milioane de vizualizări pe Youtube.

Trupă de indie rock, Sudden Lights din Letonia va interpreta la Liverpool piesa Aijā. Mesajul piesei reflectă dorința de pace, în contextul evenimentelor cumplite petrecute la nivel internațional.

Artiștii vor urca pe scenă după evoluarea celor 10 finaliști ai Etapei Naționale, în timpul exercitării votului online de către telespectatori.

Oaspeții vor oferi interviuri în exclusivitate pentru posturile publice de radio și televiziune.

În data de 3 martie, reprezentantul Letoniei este invitat în platoul emisiunii „Live studio” de la Moldova 1, ediție specială, dedicată Finalei Naționale.

Finala Națională Eurovision Moldova 2023 va avea loc sâmbătă, 4 martie, începând cu ora 19:00, și va fi transmisă live pe TV Moldova 1, site-urile www.eurovision.md și www.moldova1.md, pagina de Facebook Eurovision Moldova și pagina oficială de Youtube Teleradio Moldova. Finala Națională Eurovision 2023 va fi retransmisă în 10 țări, pentru un public de peste 10 milioane de europeni.

Ana Stegarescu

Ana Stegarescu

Autor

Citește mai mult