Social

Curse aeriene anulate. Cum explică compania aeriană

Compania Air Moldova anunță despre anularea mai multor zboruri în zilele de 4, 5, 6 martie, explicându-și decizia prin deficiență de flotă, două dintre aeronave fiind indisponibile, a treia fiind la deservire tehnică planificată. Compania aduce scuzele sale pasagerilor pentru disconfortul creat.

Air Moldova
Sursa: Air Moldova

Potrivit unui comunicat al Companiei Air Moldova, sunt anulate următoarele zboruri:

pe 4 martie vor fi anulate zborurile spre/din Varșovia și Londra; pe 5 martie sunt anulate zborurile spre/din: Frankfurt, Dusseldorf, Istanbul, Roma, Bologna, Dublin, Tbilisi; pe 6 martie sunt anulate zborurile spre/din: Frankfurt, Milano, Tel Aviv, Varșovia. Compania Air Moldova anunță că este nevoită să opereze zborurile planificate cu o deficiență de flotă, două dintre aeronave fiind indisponibile, a treia fiind la deservire tehnică planificată (obligatorie). Acestui fapt se datorează reorganizările orarului de zbor.

„Stimați pasageri, ne cerem scuze pentru disconfortul creat, în zilele ce urmează vă rugăm să verificați cu atenție notificările primite la adresa de email. Vom informa regulat despre schimbările de orar. Vom identifica și propune cele mai eficiente soluții. Vom oferi asisteța necesară în conformitate cu drepturile pasagerilor”, se arată în comunicatul Air Moldova.

Pentru asistență și informații, pasagerii sunt îndemnați să apeleze Call Centr-ul la nr de telefon: 022830830, care activează în regim non-stop (24/24).

Pe parcursul zilei de ieri, Air Moldova a anulat șase zboruri: din și spre Frankurt; din Milano la Chișinău; din și spre Dublin; de la Chișinău spre Varșovia.

Citește mai mult