Eurovision

Trupa din Letonia „Sudden Lights”, despre secretul câștigului la Eurovision: „Cuceriți publicul prin sinceritate”

Artiștii din trupa „Sudden Lights”, ce va reprezenta Letonia la Eurovision Song Contest 2023, au fost invitați în platoul emisiunii „Live Studio” de la postul public de televiziune Moldova 1. „Sudden Lights” va interpreta piesa „Ajia” în Finala Națională de la Chișinău. În ajunul grandiosului show, artiștii au avut o întâlnire cu cei zece concurenți din Finala Națională.

moldova1.md
Sursa: moldova1.md

„Sudden Lights” va susține un recital în Finala Națională de la Chișinău cu piesa „Aija” cu care au câștigat selecția națională din Letonia.

„Piesa este inspirată din evenimentele triste din Ucraina. E ca un cântec de leagăn, care ar putea să ne calmeze și să ne echilibreze din interior”, au spus artiștii letoni invitați în platoul emisiunii „Live Studio”.

Reprezentanții Letoniei au avut o discuție cu cei zece concurenți din Finala Națională. Solicitați să se dea cu părerea ce ar trebui să facă concurenții pentru a câștiga concursul, artiștii letoni i-au sfătuit să cucerească publicul prin sinceritate, naturalețe, să fie ei înșiși pe scenă.

„Sudden Lights” din Letonia este o trupă de indie rock, înființată în anul 2012.

Compania Publică „Teleradio-Moldova” te invită să urmărești astăzi un show de excepție. Finala Națională Eurovision Song Contest 2023 va fi transmisă în direct la postul public de televiziune Moldova 1, cu începere de la ora 19:00. Astăzi vom afla cine va reprezenta Republica Moldova la Concursul Internațional de la Liverpool.

Citește mai mult