Eurovision

Eurovision 2023: Pasha Parfeni a început turneul internațional de promovare a piesei „Soarele și Luna”

Pasha Parfeni, reprezentantul Republicii Moldova la Eurovision Song Contest 2023, a început turneul de promovare a piesei „Soarele și Luna”. Astăzi și mâine, interpretul susține un concert la Barcelona (Spania).

moldova1.md
Sursa: moldova1.md

„Wow, ce bucurie să ne întâlnim cu moldovenii noștri din Barcelona! A fost literalmente un spectacol pop-up și un adevărat efort comunitar(…). Am simțit atât de mult sprijin din partea comunității noastre moldovenești care locuiește în Barcelona. Vreau doar să-mi exprim recunoștința pentru această primire care mi-a topit inima”, a scris interpretul pe rețelele de socializare.

După Barcelona urmează Varșovia, unde Pasha Parfeni va cânta pe 1 aprilie.

În perioada 3- 4 aprilie, în Tel Aviv, Israel va avea loc al treilea eveniment din cadrul turneului.

Alte concerte pre-Eurovision vor avea loc în: Madrid, Spania - 6-9 aprilie; Amsterdam, Olanda - 14-15 aprilie; Londra, Marea Britanie - 16-17 aprilie.

Pasha Parfeni, reprezentantul Republicii Moldova la Eurovision 2023, va urca pe scena de la Liverpool sub numărul 10, în prima semifinală care va avea loc pe 9 mai. Alături de Republica Moldova, în prima semifinală vor concura reprezentanții din Croația, Irlanda, Letonia, Malta, Norvegia, Portugalia, Serbia, Azerbaidjan, Cehia, Finlanda, Israel, Olanda, Elveția, Suedia.

moldova1.md
Sursa: moldova1.md

Citește mai mult