Eurovision

„Soarele și Luna” în Israel // Pasha Parfeni: Tel Aviv, ne-a plăcut să facem parte din această experiență de neuitat

Piesa „Soarele și Luna” a răsunat la cea de-a cincea ediție Israel Calling, unde Pasha Parfeni a reușit să cucerească publicul cu energia sa.

eurovision
Sursa: eurovision

„Tel Aviv, ne-a plăcut să facem parte din această experiență de neuitat. Felicitări pentru organizarea profesionistă a evenimentului. De asemenea, multe mulțumiri tuturor fanilor eurovision din Tel Aviv! Dragostea și sprijinul vostru ne-au dat multă energie pentru următoarele evenimente!”, a menționat Pasha Parfeni.

La ediția din acest an au cântat artiști din 17 țări participante la Eurovision Song Contest 2023: Slovenia, Spania, Irlanda, Malta, Georgia, Danemarca, Albania, Cehia, Estonia, San Marino, Letonia, Polonia, Croația, Lituania, Azerbaidjan, Ucraina și Serbia.

Show-ul a continuat cu prestația celor opt invitați speciali, printre care Anne-Marie David, câștigătoarea concursului Eurovision 1973 și Johnny Logan, câștigătorul Eurovision Song Contest 1980 și 1987.

Pasha Parfeni a susținut al treilea concert pre-Eurovision în cadrul turneului de promovare a piesei „Soarele și Luna”. Concertul de la Tel Aviv și a reunit peste 20 de artiști.

Astăzi și mâine, artistul va susține un alt concert la Madrid.

Ediția Eurovision Song Contest din acest an are loc în Marea Britanie, la Liverpool, în perioada 9-13 mai. Pasha Parfeni va evolua în prima semifinală de pe 9 mai, cu numărul de ordine 10.

Ana Stegarescu

Ana Stegarescu

Autor

Citește mai mult