Eurovision

Ministerul Culturii își anunță sprijinul financiar pentru Pasha Parfeni la ESC 2023. Sergiu Prodan: „Aduceți Eurovisionul în Moldova!”

Ministerul Culturii își anunță sprijinul financiar „substanțial” pentru reprezentantul Republicii Moldova la Eurovision 2023, Pasha Parfeni. Interpretul a avut o întâlnire astăzi cu ministrul Sergiu Prodan, care i-a urat să atingă succesul pe 9-13 mai, când va urca pe marea scenă de la Liverpool pentru a ne reprezenta țara cu piesa „Soarele și Luna”, la cea de-a 67-a ediție a Concursului internațional Eurovision Song Contest.

Ministerul Culturii
Sursa: Ministerul Culturii

„Ministrul Culturii i-a urat succes interpretului și echipei sale, dar și să aducă Eurovisionul în Moldova cu piesa „Soarele și Luna”. Ministerul Culturii a acordat un sprijin financiar substanțial pentru evoluarea artistului moldovean la ediția din acest an a concursului”, se arată în comunicatul emis de Ministerul Culturii.

Pasha Parfeni, reprezentantul Republicii Moldova la Eurovision 2023, va urca pe scena de la Liverpool sub numărul 10, în prima semifinală care va avea loc pe 9 mai. Alături de Republica Moldova, în prima semifinală vor concura reprezentanții din Croația, Irlanda, Letonia, Malta, Norvegia, Portugalia, Serbia, Azerbaidjan, Cehia, Finlanda, Israel, Olanda, Elveția, Suedia.

Ecaterina Arvintii

Ecaterina Arvintii

Autor

Citește mai mult