Eurovision

Surpriză muzicală de la Pasha Parfeni. Ascultă piesa „Soarele și Luna” adaptată cu ocazia Sfintelor Paști

În ajunul sărbătorilor, interpretul Pasha Parfeni vine cu o surpriză muzicală. Piesa „Soarele și Luna”, care va răsuna la Concursul Internațional de Cântec Eurovision 2023, a fost adaptată pentru Sfintele Paști. Interpretul a venit și cu un mesaj de felicitare pentru iubitorii de muzică.

facebook
Sursa: facebook

Pasha Parfeni spune că a încercat să redea acea atmosferă unică care domnește în Republica Moldova la sărbătorile pascale.

„Iată o variantă specială a piesei „Soarele și Luna” pentru voi! În Republica Moldova Paștele este sărbătorit duminica viitoare. Atmosfera este foarte specială și unică aici. Se gătește mult, se coc cozonaci și pască, se pictează ouă, iar apoi toate aceste delicii sunt aduse la biserică pentru un ritual special de binecuvântare”, a scris Pasha Parfeni pe contul său de Facebook.

Reprezentantul Republicii Moldova la Eurovision Song Contest 2023 vine și cu un mesaj de felicitare. Pasha le urează moldovenilor să poarte în inimă bucuria vieții.

„Timpul se oprește pentru câteva zile în timpul Paștelui și toată lumea încearcă să se reunească cu familia sa. Fie că ați sărbătorit deja, fie că aveți de gând să sărbătoriți, Paște fericit tuturor! Fie ca bucuria vieții să fie mereu în inimile voastre!”, a mai scris interpretul.

Pasha Parfeni va interpreta piesa „Soarele și Luna” pe scena de la Liverpool pe 9 mai. Până atunci artistul de află în turneu de promovare a piesei cu care va reprezenta Republica Moldova la Eurovision Song Contest 2023.

Pe 14 și 15 aprilie Pasha Parfeni va susține un concert în Amsterdam, Regatul Țărilor de Jos.

Ana Stegarescu

Ana Stegarescu

Autor

Citește mai mult