Eurovision

Eurovision Song Contest 2023 // „Soarele și Luna”, astăzi, pe scena de la Liverpool

Reprezentantul Republicii Moldova la Eurovision Song Contest 2023 va cânta astăzi pe scena de la Liverpool în cadrul primei semifinale a concursului. Pasha Parfeni va urca pe scenă sub numărul 10 și va concura alături de reprezentanții din alte 14 țări. Concertul va putea fi urmărit în transmisiune directă la postul public de televiziune Moldova 1, cu începere de la ora 22:00.

EBU
Sursa: EBU

Pașa Parfeni cu piesa „Soarele și Luna” va cânta în cea de-a două jumătate a semifinalei și va evolua alături de reprezentanții din Norvegia, Malta, Serbia, Letonia, Portugalia, Irlanda, Croația, Elveția, Israel, Suedia, Azerbaidjan, Cehia, Regatul Țărilor de Jos și Finlanda.

„Ținem pumnii pentru spectacolul nostru live de la Eurovision. Am încredere în echipa mea! Sa vedem ce cred telespectatorii Eurovision! Nu uitați, 9 mai, prima semifinala, votați Moldova! Dă 12 puncte pentru NR 10!”, a scris Pasha Parfeni pe contul său de Facebook.

Cetățenii moldoveni, care se află peste hotarele Republicii Moldova pot vota pentru Pasha Parfeni și piesa „Soarele și Luna”, astfel asigurându-i locul în marea finală a concursului Eurovision, care se va desfășura pe 13 mai.

www.facebook.com/PashaParfeny
Sursa: www.facebook.com/PashaParfeny

Pentru a obține un loc în finala de pe 13 mai, reprezentantul Republicii Moldova va putea fi votat exclusiv prin televoting, cu indicativul 10.

Este a doua oară când Pasha Parfeni reprezintă Republica Moldova la concursul Eurovision. Interpretul a obținut locul 11 în anul 2012 la Baku, Azerbaidjan, cu piesa „Lăutar”.

Bogdan Nigai

Bogdan Nigai

Autor

Citește mai mult