Regional

Grav accident la Sîngerei: trei persoane au ajuns la spital

Trei persoane au ajuns la spital, două dintre care în stare gravă, după ce un automobil s-a izbit violent într-un microbuz. Accidentul a avut loc în această după-amiază, în a apropiere de satul Biliceni Noi, raionul Sîngerei.

Potrivit oamenilor legii, vinovat de producerea accidentului s-ar face conducătorul unui automobil, care nu a adaptat viteza la condițiile meteorologice și s-a izbit în microbuz. El, dar și pasagerii săi, au fost transportați la spital. Șoferul microbuzului a scăpat nevătămat, dar a refuzat să vorbească cu jurnaliștii. O persoană a fost transportată cu ambulanța la Sîngerei, iar altele două, în stare gravă, la Spitalul Clinic din Bălți.

„La Spitalul Clinic Bălți au fost transportate două persoane de gen masculin, cu multiple traumatisme, în urma unui accident rutier. Unul dintre bărbați se află la terapie intensivă, în stare extrem de gravă”, a declarat purtătoare de cuvânt la spitalul Clinic Bălți, Andreea Galici.

Potrivit poliției, automobilul era condus de un tânăr de 25 de ani, care avea și doi pasageri la bord, iar la volanul microbuzului marfar se afla un tânăr de 23 de ani. Potrivit versiunii preliminare, totul s-ar fi întâmplat, după ce șoferul mașinii ar fi ieșit pe contrasens. Pe acest caz a fost pornită o anchetă penală. Amintim că un alt accident grav s-a produs joi, 25 mai, în raionul Orhei. Trei oameni au murit, iar 12 au fost răniți în urma impactului violent între un Opel și un microbuz de pe ruta Chișinău-Ocnița.

Bogdan Nigai

Bogdan Nigai

Autor

Citește mai mult