Social

Accidentul din raionul Orhei: Cei doi copii aduși la spital sunt în stare gravă

Cei doi copii, în vârstă de trei și, respectiv opt ani, răniți în cumplitul accident rutier care s-a produs pe un drum din raionul Orhei, se află la spital în stare gravă. Informația a fost confirmată pentru Moldova 1 de către vicedirectorul spitalul raional Orhei, Pavel Cristalov.

imagine simbol
Sursa: imagine simbol

„Au adus doi minori, din 2020, și celălalt din 2015, stare gravă extrem de gravă. Internat deodată în secția de reanimare, cu contuzie cerebrală, edem cerebral, traumatism asociat. Celălalt copil din 2015, stare gravă, conștient, cu contuzie cerebrală, traumatism toraco-abdominal. A fost transportată o doamnă, gravitatea medie, stabilă, cu plăgi multiple ale corpului”, a menționat Pavel Cristalov.

Potrivit sursei citate, la spital s-a adresat și un bărbat, care a avut de suferit în urma accidentului rutier. După ce a fost examinat, pacientului i s-a prescris tratament la domiciliu.

Pe marginea acestui caz, polițiștii au inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Oamenii legii îndeamnă șoferii să fie prudenți și să ajusteze viteza în funcție de drum și condițiile meteo.

Amintim că un grav accident rutier a avut loc astăzi pe șoseaua R-20, între satele Step-Soci și Chiperceni din raionul Orhei. Tragedia s-a produs în jurul orei 10:30 de minute. Imediat la fața locului au venit polițiștii, medicii de pe ambulanță și un echipaj de salvatori, care au efectuat acțiuni de descarcerare.

Citește mai mult