Internațional

Grav accident în România: Un TIR s-a ciocnit cu două autocare. Sunt răniți

Două autocare și un TIR au fost implicate într-un grav accident în județul Teleorman, România. Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție, iar la fața locului s-au deplasat numeroase echipe operative. Potrivit ultimelor informații, 18 persoane au fost implicate în accident dintre care doi adulți și doi copii au fost răniți, unul dintre aceștia, un adolescent de 16 ani a fost preluat de un elicopter SMURD.

Agerpres
Sursa: Agerpres

Potrivit presei din România, un autocar care venea dinspre București, a intrat în depășirea unui alt autocar, care mergea pe același sens. TIR-ul care venea din sens opus, nu a putut evita impactul la timp, spulberând ambele vehicule. În urma ciocnirii violente, autocamionul a luat foc.

La fața locului au ajuns 14 ambulanțe SMURD dar și din județul Teleorman. În cele două autocare s-ar fi aflat, potrivit unor surse, peste 60 de oameni. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență, patru persoane au fost rănite, dintre acestea, doi adulți și doi copii, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Unul dintre minori a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD, iar celelalte trei persoane au fost transportate cu ambulanțele la spitalul din Alexandria. Victimele sunt conștiente, cooperante și prezintă diverse traumatisme, spun medicii. Cauza exactă a producerii accidentului urmează să fie stabilită de către experți.

Citește mai mult