Sport

Rapid București este de neînvins în ultima lună în Superliga românească de fotbal

Rapid București este de neoprit în ultima lună în Superliga româneacă de fotbal! Giuleștenii au învins pe teren propriu în cea etapa 10-a pe CFR Cluj, scor 3-1.

Rapidul, care a jucat pe teren propriu, a deschis scorul repede. În minutul 3, gazdele au beneficiat de un penalty. Albion Rrahmani a executat, portarul Răzvan Sava a apărat, dar kosovarul a ajuns primul la balon și a înscris. CFR a dat replica rapid și a egalat în minutul 10, prin Ciprian Deac.

"Nu înseamnă nimic pentru mine dacă nu a obținut minim un punct. Nu știu ce s-a întâmplat la pauză. În prima repriză am făcut o treabă bună, am făcut 2-3 ocazii și puteam închide meciul.", a declarat Ciprina Deac, fotbalist CFR Cluj

Oaspeții au avut și un gol anulat în minutul 34, astfel scorul la pauză a fost de 1-1. În repriza secundă, Rapid a dominat clar și a revenit în avantaj pe tabela de marcaj în minutul 51, atunci când Albion Rrahmani și-a trecut în cont dubla.

Giuleștenii nu s-au mulțumit cu atât și au luat cu asalt poarta ardelenilor și după mai multe ocazii ratate au reușit să înscrie al treilea gol prin Caludiu Petrila. Acesta a stabilit scorul final în minutul 71, marcând astfel în poarta fostei sale echipe.

"Ne-am motivat bine împreună cu mister. Ne-a zis la pauză ce nu a ieșit bine și în repriza secundă am reușit să corectăm greșelile. Ne-a mers mai bine în a doua parte.", a menționat Claudiu Petrila, fotbalist Rapid București

"Am început bine, mai ales după ce am marcat. După asta am încasat gol. Pierdeam balonul la mijlocul terenului și de acolo am luat golurile.", a afirmat Cristiano Bergodi, antrenor Rapid București

În urma acestui rezultat, Rapid București a urcat pe locul al treilea în clasament, cu 18 puncte, cu unul mai puțin decât CFR Cluj, care e pe locul secund, dar care are cu un meci mai puțin disputat.

Radu Galbur

Radu Galbur

Autor

Citește mai mult